Over mij

Welkom op mijn blog: Healthier Lifestyle. Hier blog ik over mijn zoektocht naar een leuker en energieker leven.

 

Over mij

Mijn naam is Anoushka en ik ben getrouwd met Marco. Eerder dit jaar ben ik 30 geworden. Ik vond het een heel schok! Dit heeft denk ik vooral te maken met het besef dat mijn leven nog niet is waar ik wil dat het is. Vaak voel ik me moe en futloos. Sinds ik bijna een burn-out heb gehad (2 jaar geleden) ben ik op zoek naar wat ik wil bereiken in mijn leven, maar vooral ook wat ik wil bijdragen. Ik ben erachter gekomen dat ik een passie heb voor voeding, koken en yoga. Ik ben deze blog begonnen omdat ik mijn zoektocht naar een leuker en energieker leven wil delen en hoop anderen hiermee te inspireren.

Naast koken en yoga hou ik van reizen en avonturen beleven. Ik zal dan ook mijn reisverslagen met jullie delen. Daarnaast hou ik erg van de natuur en bezoeken we vaak musea.

Mijn doel is om elke dag het beste uit mezelf te halen en mezelf goed te voelen, daarom vind ik een gezonde levensstijl belangrijk. Ik maak dan ook graag tijd vrij om te sporten en sta ik vaak in de keuken om een lekkere gezonde maaltijd te bereiden. Deze blog is een weergave van alles wat ik weet, leer en ontdek. Hier hoop ik je te inspireren om zelf ook bewuster, gezonder en vooral gelukkiger te leven.

Ik ben afgestudeerd binnen de arbeids- en organisatiepsychologie, maar inmiddels ben ik ook gecertificeerd voedingsdeskundige. En volgend jaar hoop ik een opleiding tot yogadocent te volgen.

Ik kom graag in contact met anderen en ik vind het leuk om jullie reacties te lezen. Daarnaast is er ook een gastblog waar ik anderen hun verhaal laat vertellen over hun lifestyle of zaken die ze gewoon graag willen delen.

Voor vragen/opmerkingen/tips/gastblog of wat dan ook kun je hier contact met mij opnemen.

 

Advertenties