Lifestyle, Voeding

Eindelijk een slowcooker:):):)

Van het weekend heb ik Marco eindelijk kunnen overtuigen van een slowcooker. Ik liep al een tijdje met de gedachten rond, het lijkt me zo ontzettend makkelijk! Je zet je eten klaar voor je de deur uit gaat. En als je dan moe en uitgeput uit je werk komt, is je eten gewoon al klaar. Ideaal!

Maar Marco kon ik niet overtuigen. Hij zag het nut er niet van in. Maar sinds hij is afgestudeerd en meer tijd met mij doorbrengt, ziet hij dat het toch allemaal best veel werk is. Ook helpt hij regelmatig mee met alles snijden en zo. En dan moet het natuurlijk allemaal nog de pan in. En dan eet je soms best wel laat. Ook omdat ik wanneer ik uit werk kom, geen zin heb om gelijk de keuken in te gaan.

Dus van het weekend is het dan eindelijk gelukt om Marco te overtuigen. Ik had natuurlijk een apparaat gezien die ik graag wilde. Maar deze was behoorlijk prijzig. En je hebt ook veel goedkopere. Dus we gingen zondag een klein onderzoekje doen. Wat willen wij hebben in een slowcooker? Een timer, zodat we een uitgestelde starttijd hebben. En we willen dat de pan automatisch naar de warmhoudstand gaat wanneer de kooktijd erop zit (mochten we toch vanwege file of openbaar vervoer later thuis zijn dan verwacht). En natuurlijk had ik nog wel een mening over de kleur, maar volgens Marco was dat bijzaak (het zal wel een vrouwending zijn;)).

Na een aantal websites kwamen we uit bij de Slowcookery. Hier hebben ze 2 merken, de Crockpot en Andrew James. De pannen van Andrew James zien er nagenoeg hetzelfde uit als de Crockpot. Na het lezen van de informatie hadden we toch nog wel wat vragen. Dus een email gestuurd naar het contactadres. En we hadden gewoon binnen 5 minuten een antwoord op onze vraag (had ik al gezegd dat het zondag was?)! Na dit duidelijke antwoord toch nog een vraag gesteld, die wederom binnen 5 minuten was beantwoord. Toen konden we er niet meer onderuit. Na zo’n goede service moet je natuurlijk ook je apparaat wel hier bestellen. Dus deze is het geworden: Adrew James digitale slowcooker 4,5 liter. Persoonlijk vind ik het een beetje jammer dat deze rood is. Ik had liever deze Crockpot gehad. Maar behalve de kleur en de prijs (Crockpot is 30 euro duurder) is er kwalitatief geen verschil. Dus het argument dat ik graag 30 euro meer wil betalen voor hetzelfde apparaat heb ik helaas niet gewonnen…

Dinsdag kwam onze slowcooker al binnen, een snelle levering. De grote van het apparaat valt me mee. Het was niet zo moeilijk om hier een plekje voor te vinden:)

Dus nu gaan we testen of het daadwerkelijk zo’n wonderapparaat is wat op het internet wordt beweert. En doordat we 30 euro bespaart hebben op het apparaat, vond ik wel dat ik een mooi kookboek mocht kopen met lekkere slowcooker recepten;)

It’s slowcooker time:)

 

 

Advertenties

2 gedachten over “Eindelijk een slowcooker:):):)”

 1. Hoi nous,
  Ben benieuwd naar je ervaring met de slow cooker.
  Super als je zo druk leven heb.
  Hoop dat je er weer lekkere gerechten mee gaat maken.
  Groetjes Ineke

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s