Lifestyle, Persoonlijk

Mijn verhaal; deel 3

In verhaal 1 en 2 heb je gelezen hoe ik door een moeilijk periode ging en hoe ik er weer bovenop ben gekomen. Hoe staat het er nu mee vraag je je misschien af?

Door het opschrijven en het delen van dit verhaal, heb ik de gebeurtenis opnieuw beleefd en bekeken. Hierdoor kreeg ik weer nieuwe inzichten en realiseer ik me extra goed dat het een lopend proces is. Ik leer elke dag over mezelf en kom er steeds beter achter welke kant ik op wil met mijn leven.

Gelukkig ben ik wel van mijn burn-out klachten af. Ik voel me weer goed en ik ben weer vrolijk. Ik probeer een gezonde en leuke levensstijl voor mijzelf te ontwikkelen. Ik eet gezond en ik doe aan sport. Dit alles draagt eraan bij dat ik me een stuk beter voel.

Maar ik ben nog niet waar ik wil zijn. Ik heb nog lang niet alles uit mezelf gehaald wat ik kan. Dus ik wil me nog verder ontwikkelen, zodat ik wel alles eruit kan halen wat het leven voor mij in petto heeft.

Wat werk betreft, ben ik er zeker ook nog niet. Ik ben nog steeds op zoek naar wat ik nu echt zou willen doen. Mijn huidige werk vraagt gelukkig minder inspanning van me en daardoor kan ik me naast mijn werk op andere dingen richten. Hier had ik bij mijn vorige werk geen mogelijkheid voor, omdat dat me helemaal leeg trok. Mijn huidige werk geeft me dus meer de mogelijkheid om te blijven zoeken en dingen uit te proberen. Echter is het geen uitdagende functie die ik uitvoer, dus ik heb niet het idee dat deze functie mij stimuleert om te leren en hard te werken.

Gelukkig is hier recentelijk verandering in gekomen. Het bedrijf waar ik momenteel werk heeft mij een nieuwe functie aangeboden. Dit geeft mij wel weer de mogelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Ik ben dankbaar dat ze mij deze mogelijkheid hebben gegeven en dat ze vertrouwen in mij hebben. Ik voel me prettig in mijn nieuwe rol en op de voor mij nieuwe afdeling. Ik weet nog niet of dit is wat ik de rest van mijn leven wil blijven doen, maar voor nu is het een goede stap in de voor mij juiste richting.

 

Advertenties

Een gedachte over “Mijn verhaal; deel 3”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s