Persoonlijk, Voeding

Dineren op grote hoogte: de Euromast

DSCN2570_watermerkOnlangs hebben we heerlijk genoten van een diner op de Euromast. Dit was om te vieren dat Marco is afgestudeerd. We hadden de familie uitgenodigd om dit heugelijke moment te vieren! En de Euromast is dan toch wel een speciale locatie, zo hoog daar boven, neerkijkend op alle gebouwen, het water en de boten.

Het restaurant heeft een erg gezellige sfeer. De bediening is uitstekend en het eten erg lekker. Ze serveren gerechten uit de Franse keuken.

Uit de menukaart konden we een keuze maken uit al het lekkers. Maar voor degenen onder ons die moeite hebben met kiezen, is er de optie van het verrassingsmenu. In dat geval maakt de kok de keuze en selecteert gerechten voor het voor-, hoofd- en nagerecht. En dat kan een hoop keuzestress schelen ;). Iedereen bij ons aan tafel maakte hier dan ook maar wat graag gebruik van! Gelukkig kon je nog wel bepaalde voorkeuren aangeven, zoals ‘geen vis’ (die geld natuurlijk voor mij ;)), of allergieën (sommigen van ons mochten geen koemelk of gluten). Dit was allemaal geen enkel probleem. Overal kon rekening mee gehouden worden en niets was teveel gevraagd.

Met spanning hebben we gewacht op het eten, want wat zouden we krijgen? Het was het wachten waard. Elk gerecht werd even mooi gepresenteerd en smaakte even lekker als de ander. Ik kan helaas niet meer navertellen wat we precies hebben gegeten, aangezien de gerechten niet op de kaart stonden. Maar geloof me, het was heerlijk!

Het personeel was erg vriendelijk. We waren met een grote groep en niet iedereen had hetzelfde opgegeven, sommigen wilden een 4 gangen diner en anderen hadden genoeg aan 3 gangen. Dit in combinatie met onze voorkeuren, leidde soms tot wat verwarring bij de kok. Als er een foutje was gemaakt, waren ze eerlijk in de communicatie en kwamen vertellen wat er was gebeurt en hoe het kwam. En gelukkig werd het ook altijd snel opgelost!

Op deze manier hebben we heerlijk 3 uur getafeld. Na het hoofdgerecht kregen we nog de mogelijkheid om via het platform helemaal naar boven te gaan met de Euroscoop. Hier hadden rondom zicht op Rotterdam en verder, zo zagen we de Erasmusbrug en de SS Rotterdam. En volgens de man die in de Euroscoop vertelde, konden we zelfs de havens van Antwerpen zien (maar persoonlijk kon ik daar niets van terugvinden…). Erg leuk allemaal om te zien.

Nadat we dit allemaal in ons op hadden genomen, was het tijd voor het dessert.

Echt aan iedereen werd gedacht. We hadden ons nichtje van 2 jaar bij ons. En zij mocht zelfs hoogstpersoonlijk in de keuken komen om haar eigen ijsje uit te kiezen! Zo was dit voor haar ook een bijzonder moment :).

Alles bij elkaar hebben we een onvergetelijke avond gehad, erg genoten van elkaar, de gezelligheid, het uitzicht en het lekkere eten!

DSCN2592_watermerk

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s