Persoonlijk

Welkom op mijn blog: Healthier Lifestyle

Mijn naam is Anoushka en hier schrijf ik over mijn zoektocht naar een gezonder, bewuster en leuker leven. Lees mijn ervaringen over eten, lifestyle, sporten en reizen en hopelijk doe je inspiratie op voor je eigen gezondheid en lifestyle. Maar vergeet niet het belangrijkste: geniet van het avontuur!

Meer persoonlijke informatie over mij kun je hier vinden.

Ik hoop dat ik je met mijn zoektocht en verhalen kan inspireren. Ook zal ik af en toe het ‘woord’ aan iemand anders geven, iemand die mij op een bepaald vlak inspireert. Deze blogs kun je vinden in de rubriek ‘gastblog’.

Heb je een vraag of wil je je mening delen? Of wil je een keer schrijven voor mijn gastenblog? Laat zeker een bericht achter! Ik ben benieuwd naar je reactie. Je kunt contact opnemen via deze link.

Logo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s